Efterårsferie + Leeds

14.36

Tirsdag d. 6 oktober

Efter en dejlig efterårsferie i Leeds, er vi nu tilbage til hver dag.
Det var rigtig fedt at komme til Nord England og opleve en anden dialekt og en anden stor-by end London. 

Eibhlins tante, onkel, kusine og fætre bor i Leeds, og det var hos dem vi opholdte os i 6 dage. Vi fik set en masse ting som fx Leeds University, hvor Eibhlins onkel arbejder. Det er kæmpe stort - 30.000 studerende! Der er også et andet universitet i Leeds, så byen er fyldt med unge studerende. Det virker som et rigtig fedt sted at studere. Det er næsten ligefør jeg overvejer det. 
Onsdag d. 31 var det Halloween, så vi var ude og lave "trick or treating", med Eibhlins lille kusine, Julia, som var klædt ud som et græskar. Trick-or-treating er når klæder sig ud og går rundt og ringer på folks døre og får slik. Det var meget hyggeligt og man fik helt lyst til at være barn igen! 
Så var vi i biografen og se den nye James Bond film, biografen var helt fyldt og vi sad på tredje-forreste række. Men filmen var god! 
Lørdag kørte vi til noget der hedder Bolton Abbey, som er et sted med en gammel ruin og meget flot landskab og mini-vandfald, det var meget fascinerende og vi fik en laaang gåtur. 
I weekenden fyrte vi fyrværkeri af i baghaven for at fejre Bonfire night, som er en tradition hvor de fejre 'Battle of the Boyne' fra 1690. Den rigtige dato for Bonfire night er d. 5 november. Men da d. 5 var en mandag, foregik fyrværkeriet i weekenden. 










You Might Also Like

0 kommentarer

Popular Posts

Find us on instagram

- sororess - aliciajohnsen - malinajo

Flickr Images

Find me on flickr - alicia Johnsen