10.22


Tirsdag d. 25. september 2012

Billy Elliot musicalen var fantastisk! Intet mindre! Musikken var god, historien var god og skuespillerne gjorde det så godt - det hele var gennemført.  Jeg vil faktisk give den 5 ud af 5 stjerner!

Det startede med at vi tog toget til London, som tog ca. en time.
Inden musicalen gik vi rundt og beundrede Londons livlige gader. London er en lidt anderledes del af England. London er fyldt med forskellige nationaliteter og kulturer. Men vi fik dog set nogle af Englands mest kendte seværdigheder; Big Ben, London Eye, Themsen, de røde telefonbokse, de røde busser og så fik vi set resterne af De olympiske leges baner, der var ved at blive gendannet.

 Og så opdagede jeg en ting! London (og England i det hele taget) er fyldt med egern! Der er egern over det hele!  De er ret nuttede.

Så tog vi på en restaurant ved navn ’Wagamama’ (elsker navnet!), som serverer Japansk mad. Det var rigtig lækkert og mættende.






Big Ben


Et af de mange egern

London Eye

Mad på Wagamama

Mad på Wagamama

Billy Elliot

Billy Elliot



Lørdag var vi til noget ’leaving the house-hygge’ hos Zippy (Zipporah) der skal flytte hus. Hun havde lavet pizza, forårsruller, onionrings og cupcakes. Der var ca. 15 mennesker, som alle overnattede. Noget af tiden sad vi udenfor hvor der var et lille bål, men gik indenfor da det blev for koldt.
Alt i alt var det rigtig hyggeligt! 

Lørdag d. 22/9






You Might Also Like

0 kommentarer

Popular Posts

Find us on instagram

- sororess - aliciajohnsen - malinajo

Flickr Images

Find me on flickr - alicia Johnsen